Nintendo 3DS Forums
Go Back   Nintendo 3DS Forums > Gaming > Nintendo 3DS Games > Mario 3DS Games General

Mario 3DS Games General From Super Mario 3D Land to Luigi's Mansion: Dark Moon, discuss the many Mario games available for the 3DS here!

Mario Kart 7 Connection error.
Old 02-25-2012, 08:46 AM
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: England
Posts: 1
Unhappy Mario Kart 7 Connection error.

I try to play online but I keep getting "Connection Errors". I use TalkTalk broadband. Is there a way to fix this?
Old 02-25-2012, 10:39 AM
Tipzil's Avatar
I speedrun games
 
Join Date: Sep 2011
Location: Ikana Canyon
Posts: 1,541
Default

i normally wait til the countdown gets to 4 then it works for me
__________________
Speedrunning is cool.
Old 02-26-2012, 10:48 AM
dcv1979's Avatar
Super Senior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1,256
Default

connections can be laggy sometimes
but you can always have it connect.
try and try it.
__________________
Spoof!
Old 10-16-2012, 04:39 PM
phil32101's Avatar
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Location: USA
Posts: 9
Default

dont use your conection settings. change it
__________________
Blah blah blah.
Old 10-16-2012, 05:38 PM
Bappen's Avatar
Nerd playing sh*tty games
 
Join Date: Jan 2011
Location: Germany. But I'm actually Swedish. Durr hurr. Also, alcohol is cheaper here!!!!!11 & i liek turtelz
Posts: 2,962
Default

Nice bump.
__________________
It sucking f*cks, it f*cking sucks, it f*cking blows, it's a piece of sh*t - and I don't like it.
Old 10-17-2012, 01:17 AM
Koopafan75's Avatar
Off the site now.....
 
Join Date: Aug 2012
Location: Dungeon #3 (STQ)
Posts: 165
Default

You just need to move closer to the power source that gives you internet, I get Communication Errors all the time but if I'm in one spot, I won't get communication errors but only for one or two spots in the house...
__________________
Ninjago will be discontinued in 2013, let the funeral begin....Season 3 is over, and so is the show......
Old 10-19-2012, 09:54 AM
Umbreon's Avatar
Assassin
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 14
Default

I know somebody online who is also on TalkTalk broadband, and he can't connect to it either.
It's just a really, really bad ISP unfortunately.
Old 10-29-2012, 07:19 PM
Senior Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: portsmouth
Posts: 122
Default

why don't you go onto your router settings and change the security for a sec then change it back. refresh the page then try again.
__________________
3ds fc 5284-1592-4525 i have SSF4 and MK7. if you want to add me, pm before you add me.
Old 11-02-2012, 05:44 PM
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: In a House
Posts: 28
Default

I sit four feet from my internet source and still get the error...I think it's just one of those things...try and try again, eventually you get it...